INVESTEREN IN LUXE OP DIT UNIEKE ECO-RESORT

Beleg in een duurzame vakantiewoning met een aantrekkelijk rendement!

Heeft u altijd al gedroomd van een tweede (t)huis in de oer provincie van Nederland? Waar u niet alleen zelf kunt genieten van uw trotse bezit, maar waarbij u ook profiteert van aantrekkelijke huurinkomsten. Welkom op eco-resort Drentse Weelde! Het resort in Drenthe waar u nog heerlijk kunt genieten van de rust en ongerepte natuur.

Op vakantiepark Drentse Weelde verrijst midden in de natuur een gloednieuw eco-resort met 140 luxe vakantiewoningen op ruime kavels eigen grond. Het resort met haar tijdloze karakter wordt in 4 fases (her) ontwikkeld en gaat naadloos op in de prachtige Drentse natuur. Bent u op zoek naar een waardevaste investeringsmogelijkheid om uw vermogen gezond te laten renderen? Of naar een tweede (t)huis op een prachtige plek waar u met uw gezin ook heerlijk zelf kunt genieten? Dan is dit uw kans!
Wilt u ook genieten en verdienen op eco-resort Drentse Weelde?

Schrijf u dan in via onderstaande link!

Schrijf u in!

Waarom een vakantievilla een goede investering is

De Drentse Weelde

Vele vakantiegangers vinden niets fijner dan genieten van een recreatiewoning aan of bij het water. Verhuur uw investering en behaal een mooi rendement! In fase 1 worden er 4- en 6-persoons recreatiewoningen gerealiseerd rondom een natuurlijke kreek. Dit staat garant voor het ultieme vakantiegevoel. In de volgende fases komen meer types met 2- tot 8- persoons recreatiewoningen. Uiteraard kunnen alle gasten en eigenaren profiteren van de hoogwaardige voorzieningen op het recreatiepark, zoals speel- en sportplekken, een supermarktje en een restaurant met een panorama-uitzicht op de kreek. In de omgeving is het bovendien heerlijk fietsen, wandelen en recreëren.

Er zijn weinig investeringsmogelijkheden die zo stabiel zijn als een vakantiewoning. Kies ook voor een fijn rendement op een heerlijke plek!

Bekijk de types!

Een belegging voor de toekomst

Gasloos en all-electric

De hoge ernergiekosten zijn actueler dan ooit. Uw recreatiewoning op eco-resort Drentse Weelde is echter helemaal voorbereid op de toekomst. Alle recreatiewoningen in Drentse Weelde zijn gasloos en all-electric. U wordt dus niet geconfronteerd met een hoge energierekening. Ook op andere manieren wordt er volop aandacht besteed aan duurzaamheid. De natuur op en om het park sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van de woningen.

Blijf op de hoogte!

Eco-resort Drentse Weelde biedt de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details.

BENG-eisen en kwaliteit van de recreatiewoningen

De recreatiewoningen voldoen allemaal aan de strenge BENG-eisen. U kiest dus voor een bijna energieneutrale comfortabele woning. De energieprestatie is uiteraard vastgelegd volgens de eisen van de overheid. Uw recreatiewoning is dus optimaal geïsoleerd, waardoor u en uw gezin of uw huurders ook tijdens de koudere dagen comfortabel kunnen genieten.

Blijf op de hoogte!

Compleet opgeleverd met keuze uit drie pakketten!

Interieurpakketten

In de VON prijs van de recreatiewoning zit reeds een complete afwerking. Hierbij kunt u denken aan de keuken, het sanitair voor de badkamer(s) en het toilet en de afwerking van de wanden. Ook krijgt u de keuze uit een aantal sfeervolle interieurpakketten. Hierbij kunt u kiezen uit drie verschillende stijlen: Glossy, Forest en Rust. Elk pakket heeft haar eigen specifieke kenmerken voor een geheel eigen stijl.

Meer over de pakketten!

U hoeft helemaal niets te doen

Complete verhuurontzorging

Na de aankoop van een recreatiewoning begint het pas: de verhuur is hetgeen waarmee u rendement behaalt. Maar de meeste beleggers willen hier zelf geen tijd aan kwijt zijn. Dat hoeft ook niet, want HUB Resorts ontzorgt u volledig op verhuurgebied. Van de marketing tot aan het boekingsproces, het klantcontact en de schoonmaak: alles wordt voor u geregeld. Zodat u nergens zelf achteraan hoeft.

Ontdek, geniet en beleef!

Bezoek tijdens de feestdagen de locatie!

Bent u na het lezen van alle informatie ook zo enthousiast geworden over eco-resort Drentse Weelde? En wilt u graag de prachtige projectlocatie zelf komen ervaren? Dat kan zeven dagen per week! Onze ervaren verkoopadviseurs presenteren in het verkoopinformatiecentrum graag de gedetailleerde maquette en leggen u natuurlijk alles persoonlijk uit.Het adres is: Jannes Brugginkweg 2, 9423 TC in Hoogersmilde. Voor het maken van een afspraak of voor vragen, kunt u bellen met 085-1149001.

Welkom in Hoogersmilde

Drenthe heeft alles!

Overnacht in alle rust onder de donkere sterrenhemel. Ontwaak in het ochtendzonnetje met een groen vergezicht met dauw op de grasvelden. In de Drentse Weelde geniet u volop van de Drentse natuur, maar ook uitstapjes, stedentripjes en sportieve activiteiten zijn nooit ver weg. Met drie Nationale Natuurparken in de omgeving, waaronder Het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Met bos, heide en stuifzanden kom je hier al snel tijd te kort!

Meer over de omgeving!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Investeren in dit unieke eco-resort?

Een ontwikkeling van:
Metanoia Groep
www.metanoiagroep.nl
verkoop@recreatieparkdrentseweelde.nl
085-1149001