Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Genieten in luxe op dit unieke eco-resort

Beleg in een droom van een tweede thuis!

Zoals u weet, kunt u in Drenthe heerlijk genieten van de rust en natuur. Binnenkort wordt het zelfs nóg aantrekkelijker om hier een recreatiewoning te hebben. Misschien kent u de Drentse Weelde al als vakantiepark. In dat geval mag u alles vergeten wat u daarover weet, want het wordt totaal vernieuwd. De stacaravans van vroeger maken plaats voor een toekomstgericht eco-resort. Het nieuwe eco-resort wordt in fases herontwikkeld in gebieden met een eigen karakter, met diverse types moderne recreatiewoningen. Als u op zoek bent naar een tweede huis of een investeringsmogelijkheid, dan is dit uw kans!

Ziet u zichzelf al genieten op dit fantastische resort? Schrijf u dan in via onderstaande link of bel +31 (0) 6 25 31 18 57

Wist u dat we iedere tweede zaterdag van de maand Open Huis hebben op afspraak op locatie?

Schrijf u in!

Thuiskomen in uw eigen vakantievilla

De Drentse Weelde

Wat is er nu fijner dan genieten van uw eigen recreatiewoning aan of bij het water? In fase 1 worden er 4- en 6-persoons recreatiewoningen gebouwd om het water. Uiteraard profiteert u hier ook van alle voorzieningen op het recreatiepark, zoals speel- en sportplekken, een supermarktje en een restaurant met diverse terrassen waar u heerlijk kunt eten, iets kunt drinken of lekker lunchen.

Genieten maar!

Bekijk de types!

Van alle gemakken voorzien

Eco-resort

Benieuwd wat u mag verwachten van een recreatiewoning op een eco-resort? Hiermee bent u helemaal voorbereid op de toekomst. Alle recreatiewoningen in de Drentse Weelde zijn gasloos en all-electric. Op allerlei manieren wordt er volop aandacht besteed aan duurzaamheid. Daarbij vergeten we uiteraard ook de natuur op en om het park niet. Deze zal naadloos aansluiten bij de ontwikkeling van de woningen.

Blijf op de hoogte!

Compleet opgeleverd met keuze uit drie pakketten!

Interieurpakketten

In de VON prijs van de recreatiewoning zit reeds een basis afwerking. Hierbij kunt u denken aan de keuken, het sanitair voor de badkamer(s) en het toilet en de afwerking van de wanden.

Naast de VON prijs van de recreatiewoning, dient u een interieurpakket af te nemen tegen vastgestelde prijzen. Hierbij kunt u kiezen uit drie verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen uit de stijl Glossy, Forrest en Rust. Elke pakket heeft haar eigen specifieke kenmerken voor een geheel eigen stijl.

Meer over de pakketten!

Welkom in Hoogersmilde

Drenthe heeft alles!

Overnacht in alle rust onder de donkere sterrenhemel. Ontwaak in het ochtendzonnetje met een groen vergezicht met dauw op de grasvelden. In de Drentse Weelde geniet u volop van de Drentse natuur, maar ook uitstapjes, stedentripjes en sportieve activiteiten zijn nooit ver weg. Met drie Nationale Natuurparken in de omgeving, waaronder Het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Met bos, heide en stuifzanden kom je hier al snel tijd te kort!

Meer over de omgeving!

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Interesse in dit unieke eco-resort?

Een ontwikkeling van:
Metanoia Groep
www.metanoiagroep.nl
verkoop@recreatieparkdrentseweelde.nl
+31 (0) 6 25 31 18 57