Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

We bevinden ons nu in stap 3!

Procedure

Uw account

Schrijf u in!

Om in aanmerking te komen voor een recreatiewoning in de Drentse Weelde dient u een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig een account aan. U ontvangt een e-mail waarin u een eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en uw persoonlijke account is een feit!

Schrijf u in!

Selecteer uw favorieten

De inschrijvingsprocedure

De inschrijving van de Drentse Weelde gaat volledig digitaal. Via de online Woningzoeker kunt u de recreatiewoning(en) van uw voorkeur selecteren. U kunt zich maximaal voor 5 voorkeur bouwnummers inschrijven. Om mee te doen aan de toewijzing is het belangrijk de bouwnummers te bevestigen. Per huishouden mag eenmaal worden ingeschreven, dubbele inschrijvingen worden dan ook uitgesloten bij de toewijzing. Zorg er voor dat uw account volledig is ingevuld, de vragenlijst hoort hier ook bij.

Selecteer uw favorieten!

Start verkoop

Toewijzing

Na de inschrijvingsperiode wordt er toegewezen. De toewijzing gebeurt op basis van uw eerste voorkeur. Als u een woning toegewezen heeft gekregen, wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen om de recreatiewoning en het project te bespreken. De afspraak vindt bij voorkeur plaats in het verkoopcentrum van de Drentse Weelde. U krijgt vervolgens één week de tijd om te besluiten of u overgaat tot aankoop van de recreatiewoning.

Geen toewijzing?

U maakt nog kans!

Zeker! De Drentse Weelde wordt verkocht in meerdere fasen. Totaal komen er 140 woningen. Ook kan het gebeuren dat er recreatiewoning(en) terug in de verkoop komen. In dat geval zullen wij dit middels een nieuwsbrief bekend maken en kunt u zich alsnog inschrijven als geïnteresseerde.

Schrijf u in en blijf op de hoogte

Interesse in dit unieke eco-resort?

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Schrijf u dan in!
Voor vragen kunt u contact opnemen met het verkoopteam via telefoonnummer +31 (0)6 25 31 18 57 of via verkoop@recreatieparkdrentseweelde.nl.

Inschrijven