Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Drenthe heeft alles!

Het Park

In het resort staat de natuur centraal en zijn de paden en faciliteiten strak en duurzaam vormgegeven. Zo wordt er rekening gehouden met flora en fauna en vinden de huurders van uw vakantiewoning er insectenhotels, nestkasten voor vogels en velerlei vegetatie voor amfibieën, libellen en vlinders.

De recreatiewoningen worden hoogwaardig gebouwd en staan richting het water gepositioneerd, waardoor er prachtige terrassen en zichtlijnen ontstaan. Elke woning heeft zijn eigen privéterras, een groene haag en bloeiende struiken en een parkeerplaats bij de woning.

Uw huurders kunnen naast de schoonheid en rust van de natuur, genieten van de lekkerste lokale biologische producten uit de buurtwinkel, de wellness, yoga, fitness en een toekomstig prachtig restaurant met heerlijke gerechten voor borrelhapjes, lunch en diner. Voor de allerkleinsten is er een kidsclub met professionele animatie.

Willen uw gasten op pad, dan liggen de prachtige toeristische hoogtepunten van Drenthe binnen handbereik. Via onze partners zijn scooters, (bak)fietsen, steps, mountainbikes en pony’s en paarden te huur. En voor de golfers onder de gasten: Drenthe heeft maar liefst 14 verschillende golfclubs.

Als zij zin hebben om te shoppen, ontdekken uw gasten de leuke winkeltjes, terrassen en knusse eetgelegenheden in Dwingeloo, Ruinen, Havelte en Diever. Voor het echte werk gaan zij naar Emmen, Hoogeveen of Assen. Daar zijn musea en galeries, authentieke winkels, bioscopen en theaters, cafés en restaurants. Hoe meer zij genieten, hoe beter uw vakantiewoning rendeert!

Veelzijdig Drenthe


Het Nationaal Park Drents-Friese Wold
Dit bijzondere gebied ligt op de grens van de provincies Drenthe en Friesland en is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd dit gebied met meer dan 6.000 hectare bos, braakliggend terrein, drijfzand en valleigrasland aangewezen als nationaal park. Het Drents-Friese Wold is een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura 2000-gebied.
Genieten in Drenthe
Nergens anders geniet u zo van rust en ruimte als in Drenthe. De Drentse Weelde ligt 20 km onder Assen, vlakbij de Friese grens in het plaatsje Hoogersmilde. De natuur is schitterend en in deze stoere omgeving kunt u van alles beleven. Het resort heeft een eigen zwemvijver en grenst aan het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold.
En wist u dat Drenthe dé fietsprovincie is van Nederland? Naast vele fietsroutes, kunt u er oneindig wandelen en paardrijden en zijn er km’s aan sportieve mountainbike trails.


Veel leuke activiteiten
Ook voor kinderen is veel te beleven, met meerdere attractieparken in de buurt en leuke kinderactiviteiten in de vakanties. Vergeet niet het Rijk der Kabouters in Exloo, het lopen over de boomtoppen in Drouwen, Joytime in Grolloo en Wildlands Adventure Zoo in Emmen te bezoeken. Bij deze laatste maakt u een wereldexpeditie in één dag; ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en maak een race in de nieuwe attractie Tweestryd.

Terug in het verleden met de Hunebedden
Denkt u aan Drenthe, dan denkt u aan hunebedden. En dat is niet zo gek, want er zijn er maar liefst 52.
Hunebedden zijn grafkamers en werden ongeveer 5.000 jaar geleden gebouwd.
In het Hunebedcentrum Borger ontdekt u de prehistorie: de tijd van de jagers en verzamelaars en kunt u het grootste hunebed van Nederland bewonderen.